Restaurace Country saloon (Provozovna)

Stylová restaurace leží v centru Dvora Králové nad Labem, na východní straně náměstí T. G. Masaryka. Po vstupu do restaurace na Vás dýchne kouzlo vzpomínek na divoké kovboje, bizony a život divokého západu. Interiér je zařízen z přírodního dřeva, ať je to nekuřácký salonek nebo krásný dřevěný bar, schody na galerii, kde je umístěno pianino. V restauraci je Vám k dispozici 98 míst, na návštěvu mohou přijít páníčkové i se svými psími mazlíčky, koně ale uvažte venku! Parkovací místa přímo před restaurací.

Každý den připravujeme pro hosty obědové menu – které vaříme od 10 do 14 hodin. Pro gurmány máme na výběr různé speciality od steaků a bifteků, přes kovbojské bramboráčky a těstoviny až po saláty a další delikatesy.
Příležitostně konáme dny řecké nebo mexické kuchyně. O víkendu se o pohodu a pobavení při tanci postará živá country hudba. V létě je otevřená útulná zahrádka před restaurací pro 16 osob.

Pro skupiny lidí a zájezdy předem telefonicky ohlášené do naší restaurace připravujeme akce, výhodné cenové menu. Platit se dá hotově, kartou, stravenkami, e-stravenkami a QRkem. Posilněte se v naší restauraci při výletu do nedaleké ZOO Safari Dvůr Králové n. L.