T.I.P. – Izolace Prokeš

Hlavními body mé činnosti jsou tepelné izolace potrubí a tvarovaných těles a s tím související izolace chlazení a VZT. Další náplní je izolace plochých střech, základů staveb, izolace proti radonu a izolace jezírek a bazénů.

Mezi mé zákazníky patří veškerá klientela, počínaje menšími prácemi objednávanými drobnými zákazníky, dále to jsou malé i střední stavební firmy a jsem schopen realizovat i práce pro velké stavební firmy či státní zakázky. Samozřejmostí je podrobná cenová nabídka na dílo, kvalitně a v dohodnutém termínu odvedená práce a záruky za jakost a kvalitu odvedeného díla.
V případě, že si moji firmu vyberete pro realizaci Vaší zakázky, zaručuji Vám kvalitně odvedenou práci a také férové jednání s Vámi – zákazníkem. Jsem si vědom toho, že spokojený zákazník je ta nejlepší reklama. A proto se po celou dobu podnikání snažím, aby obchodní značka IZOLACE PROKEŠ byla značkou kvalitně odvedené izolace.

Referenční stavby
Naše firma již provedla řadu zakázek na izolační práce na malých stavbách či rodinných domcích. Nemělo by smysl zde uvádět veškeré práce, které jsme během naší činnosti prováděli, proto alespoň pro ilustraci několik větších zakázek na izolační práce potrubí a technologických zařízení, které jsme provedli:
  • Campus Brno,
  • Státní archiv Praha,
  • Edwards Lutín,
  • Pemit Paskov,
  • Story design Litomyšl,
  • Porodnice Uherské Hradiště,
  • SYNOT Jaktáře UH,
  • Hotel Tatra Trenčín,
  • TESCO Brandýs nad Labem,
  • Ramet Kunovice,
  • Jihočeská univerzita České Budějovice,
  • Kaufland Veselí nad Moravou.
Věříme, že i tento výčet našich referenčních prací Vás přesvědčí o tom, že jsme připraveni splnit i ty nejnáročnější požadavky na izolační práce dle norem ČSN a EN. Samozřejmostí je i poskytovaná záruka a kvalita naší práce, podložená těmi nejlepšími námi používanými izolačními materiály od renomovaných výrobců izolací. V případě, že Vám výše uvedený výčet referenčních prací nestačí, rádi Vám na vyžádání poskytneme další.

V případě, že se o kvalitě naší práce chcete přesvědčit osobně, po telefonické domluvě Vás rádi uvítáme přímo při naší práci. Na některé z právě probíhajících akcí Vám rádi předvedeme naši práci.

Pokud máte zájem nás kontaktovat, můžete nám zavolat nebo cenové poptávky zaslat e-mailem. Vzhledem k tomu, že většinou je potřeba se na budoucí rozsah prací podívat na stavbě, domluvíme si konzultaci. Veškeré činnosti spojené s obhlídkou a vypracováním ceny provádíme ZDARMA.
Vypracování nabídky trvá většinou 1–2 dny a nabídku Vám odevzdáme v písemné podobě. Před započetím zakázky vždy uzavíráme smlouvu o dílo dle Obchodního zákoníku. Ve smlouvě je uveden rozsah prací, podrobný výpis používaného materiálu, doba plnění díla a termín ukončení díla.

Vzhledem k tomu, že poskytujeme veškeré odborné poradenství ZDARMA, věříme, že se na nás budete obracet s veškerými žádostmi a dotazy ohledně izolací. Rádi zodpovíme veškeré Vaše otázky a poradíme několik možností řešení. Vždy lze nalézt kompromis mezi kvalitou a cenou. Díky nepřebernému výběru izolačních materiálů Vám doporučujeme vždy se poradit u odborníků. Budeme se snažit Vám poskytnout veškerou technickou podporu.